Jouw GPS – Web

Soms voel je dat je toe bent aan nieuwe, persoonlijke ontwikkelingen in jouw leven, maar heb je geen tijd en/of zin om daar extern een cursus voor te gaan volgen of een andere vorm van begeleiding te zoeken.

Wellicht is dan het programma  “Jouw GPS – Web” iets voor jou. Het is een uit 10 etappes bestaande Innerlijke Reis waarbij je op zoek gaat naar jouw essentie en authenticiteit. De reis gaat van Gegrond, Veilig, Autonoom, Leef via Onschuld, Vrij, Open, Compassie, Zelf-Expressie naar Thuis.

Door per thema 10 online creatieve, systemische, energetische en lichaamsgerichte oefeningen te doen op een moment dat het jou uitkomt, werk je aan jezelf. De oefeningen zijn helder beschreven en daar waar van toepassing voorzien van film- en/of geluidsbestanden. Zo komen er in een jaar 100 inspiratie- en hulpbronnen ter beschikking.

Zodra je je hebt ingeschreven voor deze reis ontvang je inloggegevens, die je 24/7 toegang geven tot de webomgeving waar de oefeningendatabank is gepubliceerd.

Je doet inzichten op, ontdoet je van belemmeringen en blokkades met het uiteindelijke doel om “In jezelf thuis te komen”. De energieën van de remedieset “Op Adem Thuis Komen” lopen als een rode draad door dit programma. Zij zullen op afstand jou ondersteuning geven. Wil je deze hulpbronnen intenser ervaren en gebruiken, dan kan je ook besluiten om deze intentiedragers toe te voegen aan jouw reisbagage.

Mocht je onderweg toch even de weg kwijt zijn… Dan ben je welkom om contact met me op te nemen om samen te onderzoeken welke aanvullende vorm van individuele coaching behulpzaam zou kunnen zijn. Dit kan via mail, telefoon, zoom of op locatie.

Wil je een idee krijgen waar je ja tegen gaat zeggen? Doe dan het (gratis) Voorproefje.

P.S. Je wordt Thuis gebracht!