Jouw GPS – (gratis) Voorproef

Wil je een een indruk krijgen wat je kunt verwachten tijdens de “Jouw GPS-programma’s? Dat kan met dit Voorproefje! Reis een klein stukje mee door voor jezelf de onderstaande oefeningen te doen. Zij zijn allen gericht op het thema Gegrond. Onderstaand wat informatie waarvan het handig is om deze door te lezen voor je met de oefeningen begint.

Volgorde van de oefeningen
Het voorproefje begint met het formuleren van een intentie. Daarna bepaal je zelf de volgorde waarin je de oefeningen doet. In de onderstaande accordeon zie je de onderwerpen. Door op het plusje te klikken, komen de oefeningen in beeld.

Informatie bundelen
Tijdens de onderstaande oefeningen kan het zijn dat je vaker de behoefte voelt om aantekeningen te maken, te tekenen of ondersteunende voorwerpen te verzamelen. Zorg dat je daarom een schrift, pen en tekenmaterialen bij de hand hebt. Als je het prettig vindt, kun je ook een krachtplek of altaar maken waar je alle verzamelde relikwieën en tekeningen verzameld.

Tot Slot: Een moment van zelfreflectie en bezinning

Als je klaar bent met alle oefeningen neem dan de tijd om voor jezelf de volgende vragen te beantwoorden:

  • Wat heb je geleerd van Gegrond?
  • Welke inzichten heeft Gegrond je gegeven?
  • Hoe is het nu met je gronding?
  • Wat neem je mee van Gegrond?
  • Wat laat je los door Gegrond?
  • Heb je concrete voornemens voor veranderingen in jouw dagelijkse leven?

Smaakt het naar meer?

Is de voorproef je goed bevallen? Meld je dan aan voor een van de “P.S. Je wordt Thuis gebracht- reizen” (Live, via Zoom of Zelfstudie-online)