Wat kun je verwachten van deze reis?

  • 10 mooie etappes – met als tussenstations Gegrond, Veilig, Autonoom, Leef, Onschuld, Vrij, Open, Compassie, Zelf-Expressie en Thuis
  • 10 verrassende oefeningen per etappe – diepgaand, creatief, meditatief, sportief, spiritueel en toch ook aards
  • 10 verschillende invalshoeken en werkvormen vanuit systemisch, energetisch en lichaamsgericht perspectief met o.a. visualisaties, meditaties, ademoefeningen, beweging, klank en voeding
  • keuzevrijheid in reisvorm – live, via zoom of het web waarbij iedere reis zijn eigen karakter kent
  • met naar behoefte coaching op maat
  • ondersteuning van de energetische intentiedragers “Op Adem Thuiskomen

Jouw Reisleiding

Op deze innerlijke reis gericht op persoonlijke ontwikkeling en groei ben ik, Nienke Binkhorst (1966), graag jouw reisleider. De woorden creatief, sportief, onderzoekend, empathisch, energiek, aards en ook spiritueel passen goed bij mij.

Voeding is de rode draad in mijn leven. Als kind deed ik dat door al op jonge leeftijd graag te kokkerellen. Na een propedeuse geneeskunde ging het roer om en voer ik een tijdje als maat op de Bruine Zeilvloot. Waarna ik een studie Levensmiddelen Technologie in Den Bosch deed. Dit bracht mij bij Wijko in Nijkerk waar ik met veel plezier mij bezig gehouden heb met kwaliteit, inkoop & planning, productontwikkeling , procesontwikkeling en bedrijfsleiding.

Daarna brak de tijd aan dat ik mij meer ben gaan richten op de geestelijke voedingskant. Na het doorlopen van verschillende persoonlijke ontwikkelingstrajecten, het volgen van opleidingen bij de School voor Coaching, Het Bert Hellingerinstuut en Margriet van Bentem startte ik in 2001 met mijn eigen bedrijf Coach-Inn. Energiewerk en Systemisch Werk zijn lang de belangrijkste pijlers van mijn dienstverlening geweest. In 2018 is daar Lichaamsgerichte- en Ademcoaching bijgekomen. Ik volgde daarvoor opleidingen bij het Atma Instituut en de Transformational Breath Foundation.

Ik begeleid mensen bij diepgaande processen van transformatie en persoonlijke ontwikkeling en geef opleidingen in de boven genoemde methodieken.

Deze reis werd mede mogelijk gemaakt door

Carin Mannak – Lichaamsgerichte Therapie en Coaching
Celine Morelisse en Alwin Rombout – De Mailingmeesters – Webdesign en Fotografie
Hanneke Knijf – Han Productions – Coaching en Videobewerking
Jeannette Lamme –  Tussen Kunst en Coach – Human Design
Marjanne Huising – Kruidenwijsheid
Yvonne Vendrig – Myndfulbody -Massage, Yoga en Ademtherapie