Jouw GPS – Zoom

Het programma “Jouw GPS-Zoom” is een uit 10 etappes bestaande Innerlijke Reis waar bij je op zoek gaat naar jouw essentie en authenticiteit. Om de drie weken ontmoeten de reisgenoten elkaar in de avonduren via Zoom. Dan worden er 3 of 4 oefeningen aangeboden die je onder begeleiding in jouw huiskamer kunt doen. Deze zijn inzicht-gevend en transformerend, waardoor je jezelf (her)vindt en stapje voor stapje “Thuis kan komen in jezelf”.

De reis gaat van Gegrond, Veilig, Autonoom, Leef via Onschuld, Vrij, Open, Compassie, Zelf-Expressie naar Thuis. Al deze thema’s zullen benaderd worden vanuit systemische, energetische en lichaamsgerichte perspectieven. De energieën van de remedieset “Op Adem Thuiskomen” vormen de rode draad in dit programma. Zij zullen sowieso hun werk op afstand doen. Ook kun je besluiten om op een actievere manier gebruik te maken van deze intentiedragers door de set aan te schaffen en mee te nemen op jouw reis.

Het belooft een onvergetelijke, waardevolle en wezenlijke ervaring te worden die jou doet groeien en dichter bij jezelf brengt.

P.S. Je wordt Thuis gebracht!