Reisverhalen

In april en mei 2020 heeft er een try-out van “P.S. Je wordt Thuis gebracht” plaatsgevonden via de Zoom. Onderstaand de ervaringen van enkele deelnemers.

Tineke

"Met veel plezier heb ik deelgenomen aan de serie PS. Je wordt thuisgebracht. Elk thema hielp me door middel van systemische oefeningen, visualisatie en muziek om thuis te komen. Het was fijn om een aantal weken achtereen met mijn eigen proces bezig te kunnen zijn. Nienke geeft vanuit overvloed en begeleid de thema’s op een geheel eigen en intuïtieve wijze, waarbij alles aangekeken en liefdevol omarmd mag worden. Wat mij betreft zeker een aanrader!"

Tineke van Meulen (Praktijk Camelia)

Karin

“De ontmoetingen met Nienke hebben mijn leven verrijkt. Bijzondere om te mogen ervaren hoe het voelt om thuis te mogen komen. Dit is voor mij de weg naar hoe het leven bedoeld is.”

Karin

Amber

“Het was een reis met veel verrassingen en minstens zoveel inzichten. Mooi opgezette workshop. Nienke haar energie is (zelfs via zoom) enthousiasmerend en warm. Dank.“

Amber

Rianne

Het volgen van de serie ‘PS Je wordt thuisgebracht’, heeft me een aantal waardevolle inzichten opgeleverd, die ik als ‘helend’ ervaren heb. Ik merk dat ik meer geduld heb en liefde naar mezelf toe en naar mijn partner. Ook heb ik minder last van angst /paniek, zowel overdag als ook 's nachts. Maar het belangrijkste voor mij is dat ik meer van het leven kan genieten, me vaker blij en tevreden voel. Dankzij deze verdieping in mezelf ervaar ik meer rust en een open mind en kan ik met nog meer plezier mijn werk als masseur / massagetherapeut doen. De manier waarop Nienke de workshops geeft heb ik als heel prettig ervaren.

Rianne Zandee, (jelichaamspreekt.nl)

Marieke

“Ik ging deze training open en onbevangen in en heb het heel intense ervaren. Eerlijk naar mezelf te zijn en me liefdevol opnieuw te verbinden met mijn buik. Door de oefeningen, tekeningen en voor mij vooral de muziek van elk thema in deze remedie set te doorlopen, kwam bij het laatste thema “thuis” 1 zin vanuit mijn hart naar boven: 'Alles in mijn lichaam is met elkaar verbonden en je levensader met het universum en de aarde om NU een stap naar voor te maken in het oneindige nieuwe veld'.”

Marieke de Vos

Astrid

“Het was thuiskomen in alle facetten van zijn, vrij, authentiek en in compassie met mijn omgeving. Verdiepend in de zuivere en intense aanpak. De zeer fijne en veilige bedding die Nienke biedt, is ideaal om met je thema’s bezig te zijn. Zoom bood het verschil dat het nog intenser werd en in mijn eigen kamer kon. De rust die dat gaf was zeer ondersteunend voor mij”.

Astrid (Go to the flow)

Wil jij ook iets met mij delen over deze reis of wil je ook aan boord stappen? Dat kan!
Je bent van harte welkom voor deze Innerlijke Groeireis. De reizen gaan weer van start op 10 september a.s.

Het reisdoel is om jezelf beter te leren kennen en daar waar nodig te hervinden.
Zo ontmoet je degene die je werkelijk bent voor bij aanpassings- en defensiepatronen.